Adžić: Nije bilo dogovora sa Srbijom

Adžić je istakao da ih pogađaju priče o namještanju utakmice sa Srbijom. “Najviše zbog naših momaka koji su izgarali u bazenu i pokazali koliko vrijede".
154 pregleda 0 komentar(a)
Dejan Adžić, Foto: Zoran Đurić
Dejan Adžić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 24.01.2012. 18:21h

Generalni selektor Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore Dejan Adžić negirao je da je bilo dogovora sa srpskom delegacijom, ili timom, uoči međusobnog duela u petom kolu B grupe Evropskog prvenstva u Ajndhovenu.

Hrvatski mediji su objavili da je Srbija "dozvolila" Crnoj Gori da pobijedi i eliminiše njihovu reprezentaciju iz borbe za medalju.

On je naglasio da Hrvati imaju pravo da se ljute na sve, ali najviše na sebe, jer su dozvolili da neko drugi umjesto njih odlučuje o njihovoj sudbini.

Adžić je istakao da ih pogađaju priče o namještanju utakmice sa Srbijom.

“Najviše zbog naših momaka koji su izgarali u bazenu i pokazali koliko vrijede".

"Posljednjih godina mečeve od izuzetne važnosti smo gubili, a tu utakmicu protiv Srbije odigrali smo fantastično. I srpski tim je igrao veoma dobro, ali mi smo jednostvano imali više žara, želje i motivacije do neba”, kazao je Adžić za hercegnovski radio Jadran.

On je naglasio da je najbitnije da je atmosfera u timu odlična.

“Radimo vrijedno i sjutra u meču protiv Grčke moramo pokazati ozbiljnost i odgovrnost”, rekao je Adžić.

Prema njegovim riječima, potcjenjivanje protivnika je Hrvatsku koštalo borbe za medalju, tako da to Crna Gora ne smijemo dozvoliti.

"Svaka medalja sa ovakvog takmičenja je zlatnog sjaja, ne možemo obećati da ćemo donjeti najsjaniju, ali daćemo sve od sebe da pružimo svoj maksimum", zaključio je Adžić.

Bonus video: