Perović: Stalno smo igrali protiv igrača više

"Nikako nismo mogli da dođemo do igre, bili smo bez prave lopte. Ni dva peterca nam nisu sudili. Morali smo da dobijemo utakmicu, ali na kraju bih čestitao momcima", rekao je Perović
66 pregleda 0 komentar(a)
Perović, Foto: Zoran Đurić
Perović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 21.01.2012. 23:38h

Selektor Crne Gore Ranko Perović nije bio zadovoljan nakon remija sa Španijom na Evropskom prvenstvu. Ni igrom ni rezultatom...

Perović nije krio razočaranje ni suđenjem.

"Ne znam šta da komentarišem. Tokom cijele utakmice morali smo da igramo protiv igrača više. U principu nikako nismo mogli da dođemo do igre, bili smo bez prave lopte. Ni dva peterca nam nisu sudili. Morali smo da dobijemo utakmicu, ali na kraju bih čestitao momcima, jer su izdržali sve ovo".

Čini se da vam od starta šampionata ne odgovara sudijski kriterijum?

"Ovo nije kriterijum, da jeste bilo bi u drugom pravcu isto. Bolje da stanem, da ne izreknem neku težu kvalifikaciju. Imali smo toliko čistih lopti, izigranih situacija i ništa nije suđeno, a oni su lako dobijali faulove i isključenja. Ne znam kako možemo da igramo protiv ovoga", rekao je Perović.

Selektor Španije Rafael Agilar je žalio za propuštenom šansom.

"Nedostajao nam je suspendovani Ćavi Garsija, a problem je što se u našoj igri osjetilo da smo još pod utiskom onog šokantnog poraza od Njemačke. Nesrećan sam što nismo pobijedili, jer bismo onda još imali šansu da stignemo do četvrtfinala. Sada je to praktično nemoguće", istakao je Agilar.

Bonus video: