Prekobrojni Šefik, Darko Brguljan i Vukčević

Selektor vaterpolo reprezentacije, nakon jutrošnjeg trening, odredio je 13 putnika za Ajndhoven, koji će od 16. do 29. januara braniti boje Crne Gore na Evropskom prvenstvu.
118 pregleda 0 komentar(a)
Perović, Foto: Boris Pejović
Perović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 13.01.2012. 13:22h

Ranko Perović je razriješio i posljednje dileme, ako ih je uopšte i bilo – selektor vaterpolo reprezentacije, nakon jutrošnjeg trening, odredio je 13 putnika za Ajndhoven, koji će od 16. do 29. januara braniti boje Crne Gore na Evropskom prvenstvu.

Sa spiska su otpali Denis Šefik, Darko Brguljan i Nikola Vukčević.

Za Ajndhoven, dakle, putuju Vladimir Gojković, Miloš Šćepanović, Predrag Jokić, Zdravko Radić, Nikola Janović, Draško Brguljan, Filip Klikovac, Boris Zloković, Aleksandar Ivović, Mlađan Janović, Antonio Petrović, Aleksandar Radović i Vjekoslav Pasković.

Ako je, nezvanično, već bilo jasno da Šefik i Darko Brguljan ne idu u Holandiju, Vukčević je otpao danas, nakon obavljenih ljekarskih pregleda u Podgorici, koji su potvrdili problem sa slijepim crijevom (što se manifestovalo na turniru u Grčkoj), zbog čega će centar Budve morati na preskoči EP.

Na mjesto popularnog Bobeka, dakle, uskočio je mladi Klikovac...

Na širem spisku reprezentacije je bilo 22 igrača, a ranije su otpali Milan Tičić, Damjan Danilović, Dragan Drašković, Uroš Čučković, Gavril Subotić i Luka Sekulić.

“Ajkule” na put za Holandiju kreću sjutra ujutro iz Dubrovnika.

Crna Gora će na EP igrati u grupi sa Hrvatskom, Srbijom, Španijom, Rumunijom i Njemačkom, koja je prvi rival u ponedjeljak, od 16 časova.

Bonus video: