Otpali Šefik i Darko Brguljan, dilema Vukčević

Perović će nakon posljednjeg treninga pred odlazak u Holandiju da otpiše tri igrača, a prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su Denis Šefik, Darko Brguljan i Filip Klikovac.
83 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 12.01.2012. 20:32h

Selektor vaterpolo reprezentacije Ranko Perović sjutra će da objavi spisak od 13 igrača koji će nastupe na Evropskom prvenstvu u Ajndhovenu.

Perović će nakon posljednjeg treninga pred odlazak u Holandiju (koji je zakazan za prekosjutra ujutro) da otpiše tri igrača, a prema nezvaničnim informacijama, u pitanju su Denis Šefik, Darko Brguljan i Filip Klikovac.

Dakle, sve je i dalje nezvanično, jer je u posljednjem trenutku moguća još jedna promjena ako se ispostavi da su zdravstveni problemi Nikole Vukčevića ozbiljnije prirode.

Centar Budve će sjutra da obavi preglede i tada će sve da bude poznato. U slučaju da popularni Bobek bude morao da otkaže, očekuje se da njegovo mjesto zauzme Klikovac...

Na širem spisku reprezentacije je bilo 22 igrača, a ranije su otpali Milan Tičić, Damjan Danilović, Dragan Drašković, Uroš Čučković, Gavril Subotić i Luka Sekulić.

Bonus video: