Jadran više u autobusu nego u bazenu

"Dosta vremena provodimo u autobusu putujući na treninge u susjedne gradove. To, zaista, nije nimalo lako niti su to uslovi koji nam omogućavaju da odgovorimo na obaveze pred nama", kaže trener Ivica Tucak
86 pregleda 0 komentar(a)
Bazen_1, Foto: Z.ĐURIĆ
Bazen_1, Foto: Z.ĐURIĆ
Ažurirano: 11.01.2012. 11:27h

Vaterpolisti Jadrana prije nekoliko dana su počeli pripreme za nastavak sezone, ali još nisu skočili u svoj bazen i što je najgore ne zna se kada će. Podsjećanja radi, nekoliko dana pred katolički Božić i zvaničnu pauzu u prenstvu, jaki vjetar je odnio krov sa bazena Instituta Igalo i Novljani sve svoje aktivnosti u vodi moraju da sprovode u komšijskim bazenima u Dubrovniku, Kotoru i Budvi.

Takvi uslovi, svakako, daleko su od optimalnih za ekipu pred kojom su velike obaveze u nastavku Evrolige i u Superligi regionalnog takmičenja.

"Dosta vremena provodimo u autobusu putujući na treninge u susjedne gradove. To, zaista, nije nimalo lako niti su to uslovi koji nam omogućavaju da odgovorimo na obaveze pred nama. Pored toga, iz sastava su odsutni Šćepanović i Gojković, koji su sa reprezentacijom, tako da su nam, sveukupno, uslovi za trening više nego otežani. Stoga se nadam da će se bazen u Igalu osposobiti u što skorije vrijeme", kazao je novinarima trener Jadrana Ivica Tucak.

Jadran, reklo bi se na svu sreću, prvu zvaničnu utakmicu igra tek 4. februara i to u Dubrovniku sa Jugom, a ekipa sa Škvera je domaćin 8. februara kada bi u Herceg Novom, u okviru 5. kola Evrolige, trebalo da gostuje Spartak iz Volgograda.

Bonus video: