Perović precrtao i Tičića i Danilovića

Ranko Perović danas precrtao i Damjana Danilovića i Milana Tičića, koji je do sada nastupao na svakom velikom takmičenju...
0 komentar(a)
Crna Gora, Foto: Vesko Belojević
Crna Gora, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 06.01.2012. 21:51h

Selektor vaterpolo reprezentacija Crne Gore Ranko Perović danas je skratio spisak za još dva imena - na Evropsko prvenstvo (16 - 29. januar) sigurno neće putovati Damjan Danilović i Milan Tičić.

Perović je 30. decembra prošle godine otpisao i Dragana Draškovića, Uroša Čučkovića, Gavrila Subotića i Luku Sekulića, a do polaska u Ajndhoven (14. januara) će da se zahvali još trojici igrača.

Danilović je nastupao za Crnu Goru na Evropskom prvenstvu u Malagi (igrao samo u finalu protiv Srbije), kao i na EP u Zagrebu i Svjetskom prvenstvu u Šangaju.

Sa druge strane, Tičić je bio među igračima koji su nastupali na svakom velikom takmičenju do sada.

Crna Gora od 8. do 11. januara nastupa na turniru u Grčkoj gdje će pored domaćina da učestvuju u Srbija i Španija, inače protivnici u grupi na Evropskom prvenstvu.

Trenutno je u reprezentaciji 16 igrača: Denis Šefik, Zdravko Radić, Miloš Šćepanović, Darko Brguljan, Draško Brguljan, Vjekoslav Pasković, Vladimir Gojković, Boris Zloković, Predrag Jokić, Aleksandar Ivović, Nikola Vukčević, Nikola Janović, Mlađan Janović, Aleksandar Radović, Filip Klikovac i Antonio Petrović.

Bonus video: