Sekulić, Drašković, Čučković i Subotić prvi prekobrojni

Nakon nedjelju dana rada u Budvi, selektor vaterpolo reprezentacije Ranko Perović danas je napravio prvi “rez” na spisku kandidata za Evropsko prvenstvo u Holandiji
132 pregleda 0 komentar(a)
Vaterpolo, Foto: REUTERS
Vaterpolo, Foto: REUTERS
Ažurirano: 30.12.2011. 19:47h

Nakon nedjelju dana rada u Budvi, selektor vaterpolo reprezentacije Ranko Perović danas je napravio prvi “rez” na spisku kandidata za Evropsko prvenstvo u Holandiji - sa spiska su otpali Luka Sekulić, Dragan Drašković, Uroš Čučković i Gavril Subotić.

Vaterpolisti su, kao is vi ostali sportisti, dobili dva slobodna dana za novogodišnje praznike, a novo okupljanje je 2. januara, takođe u Budvi, gdje će naša reprezentacija trenirati do turnira u Grčkoj, koji počinje 8. januara.

U tom period, kako je najavljeno iz Vaterpolo saveza Crne Gore, selektor će skratiti spisak za još tri imena, a po povratku iz Grčke za još dva.

Nakon prvog kraćenja na spisku su ostali Vladimir Gojković, Miloš Šćepanović, Predrag Jokić, Milan Tičić, Nikola Vukčević, Darko Brguljan, Damjan Danilović, Zdravko Radić, Nikola Janović, Draško Brguljan, Filip Klikovac, Boris Zloković, Aleksandar Ivović, Mlađan Janović, Antonio Petrović, Denis Šefik, Aleksandar Radović i Vjekoslav Pasković.

Bonus video: