Brguljan: Šansu smo propustili u prvom meču

"Definitivno smo šansu propustili u prvom meču. Odnos u bazenu je bio takav da je trebalo da slavimo i sa tri, četiri gola razlike", rekao je Darko Brguljan
0 komentar(a)
Budva, Foto: Luka Zeković
Budva, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 19.12.2011. 21:27h

Budva nije odbranila Kup, trofej se nakon tri sezone vratio u vitrine Jadrana.

Dan nakon revanša, Budvanima je jasno gdje je Kup izgubljen, a to nije bazen na Škveru.

"Definitivno smo šansu propustili u prvom meču u Budvi. Ako se prisjetimo, odnos u bazenu je bio takav da je trebalo da slavimo i sa tri, četiri gola razlike, jer je Jadran odigrao jako loše taj meč. Ipak, to se tada nije desilo... U revanšu je, čini mi se, Jadran imao više sreće, možda je tu sreću i zaslužio, jer je odigrao pametnije u pojedinim trenucima", rekao je Darko Brguljan.

Budva je vodila sa 4:1, kasnije je držala i prednost od dva pogotka, ali je u trećoj četvrtini poklekla.

"Zaista nismo imali sreće - Danilović je dva puta pogađao stativu, lopta je stajala na zamišljenoj gol liniji, dok su Premuš i Beltrame pogodili nevjerovatne šuteve. Bez obzira na to, moram da čestitam Jadranu", kazao je Brguljan.

Posljednja četvrtina u revanšu je bila posebna priča, jer je Budva prvo ostala bez Nikole Vukčevića koji je isključen s pravom zamjene.

"Nakon njegovog isključenja je sve bilo mnogo teže, jer smo mi s vanjskih pozicija morali da igramo na dva metra, samim tim smo i gubili svježinu. Kasnije smo ostali i bez Tičića i Jokića, a onda i imali napad s igračem više za produžetke. Ipak, taj posljednji napad nije smio ništa da odlučuje, morali smo sve da riješimo mnogo ranije", istakao je Brguljan.

Bonus video: