Gopčević spasao obraz Kotoranima

Primorac je bio na dobrom putu da ostane na nuli, ali je obraz kluba spasao Marko Gopčević koji je 13 sekundi prije kraja postavio konačan rezultat
350 pregleda 0 komentar(a)
Gopčević, Foto: Zoran Đurić
Gopčević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 12.12.2011. 21:34h

Pobjednik je bio riješen prije nego što je utakmica i počela, Pro Reko je unaprijed upisao bodove u Kotoru, ali je ipak malo ko vjerovao da će Primorac tek u posljednjoj četvrtini da postigne prvi i jedini gol na meču - Đenovljani su u posljednjem meču regularnog dijela Jadranske lige slavili rezultatom 16:1!

Primorac je bio na dobrom putu da ostane na nuli, ali je obraz kluba spasao Marko Gopčević koji je 13 sekundi prije kraja postavio konačan rezultat.

A o dešavanjima u vodi sve govori rezultat - Pro Reko se nije opustio, već je od samog početka igrao maksimalno.

Andrija Prlainović je sa četiri gola bio najefikasniji, a po dva puta su se upisali Duško Pijetlović, Norbert Madaraš, Sandro Sukno, Maurisio Felugo i Felipe Perone.

Primorac - Pro Reko 1:16 (0:4, 0:3, 0:5, 1:4)

Kotor - Bazen „Nikša Bućin”. Gledalaca: 500. Sudije: Brguljan, Kontić (Kotor). Igrač više: Primorac 8 (1), Pro Reko 5 (1).

Primorac: Kralj, Lučić, Marković, Gopčević 1, Vuleta, Brguljan, Car, Kostić, Fanfani, Paunović, Popović, Murišić, Krivokapić, Čučković.

Pro Reko: Pastorino, Lapena, Madaraš 2, Fondeli, Đorđeti 1, Felugo 2, Filipović, Perone 2, Pijetlović 2 Sukno 2, Ivović, Molina, Prlainović 4, Đito 1.

Bonus video: