Poraz Primorca u Sloveniji

"Zasluženo smo poraženi. Još jednom se pokazalo da smo van Kotora potpuno druga ekipa i bili smo daleko od tima koji zna šta želi da bi osvojio bodove", rekao je Lompar za "Vijesti"
61 pregleda 0 komentar(a)
Vido Lompar, Foto: ZORAN ĐURIĆ
Vido Lompar, Foto: ZORAN ĐURIĆ
Ažurirano: 10.12.2011. 19:02h

Primorac je upisao i deveti poraz ove sezone u Jadranskoj ligi. Kotorani su poraženi od Kopra rezultatom 7:5, pa je gotovo izvjesno da će nastup u Jadranskoj ligi ove sezone da završe sa svega jednim trijumfom (savladan je Šibenik).

Timu Vida Lompara je ostao još zaostali meč 12. kola protiv Pro Reka koji se igra u ponedjeljak u Kotoru.

"Zasluženo smo poraženi. Još jednom se pokazalo da smo van Kotora potpuno druga ekipa i bili smo daleko od tima koji zna šta želi da bi osvojio bodove", rekao je Lompar za "Vijesti".

Kopar – Primorac 7:5 (1:1, 1:0, 3:1, 2:3)Kopar – Bazen “Žusterna”. Gledalaca: 100. Sudije: Tomić, Matijević (Hrvatska). Igrač više: Kopar 8 (4), Primorac 8 (4). Peterci: Kopar 1 (1).

Kopar: Gržentič, Benić 1, Krivičić, Bence, Černeka, Anzeljc, Grifin 1, Fabič, Bukovac 1, Čupić 2, Puš, Crnica, Barbarić 2, Tomas.

Primorac: Kralj, Lučić, Marković, Gopčević 2, Vuleta, Bulatović, Car 1, Čučković, Fanfani 1, Paunović, M. Popović 1, Murišić, Krivokapić.

Bonus video: