Jadran dočekuje imenjaka iz Splita

Tim Ivice Tucaka je već sada praktično osigurao plasman u doigravanje regionalnog takmičenja
0 komentar(a)
Vaterpolisti Jadrana, Foto: Vesko Belojević
Vaterpolisti Jadrana, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 19.11.2011. 09:58h

U okviru 10. kola Jadranske lige Jadran dočekuje imenjaka iz Splita. U večerašnjem duelu Novljani su favoriti i sve sem trijumfa domaćina bilo bi veliko iznenađenje.

Tim Ivice Tucaka je već sada praktično osigurao plasman u doigravanje regionalnog takmičenja, a na dobrom putu je da se plasira i među osam najboljih ekipa u Evroligi.

"Iza toga je veliki rad koji od nas traži trener, a koji mi nastojimo da sprovedemo. Sigurni smo favoriti i ne bi trebalo da dođe u pitanje pobjeda. Naravno, to ne isključuje našu obavezu da u duel uđemo maksimalno skoncentrisano i ozbiljno kao i sa bilo kojim protivnikom. Takav pristup nam je omogućio da već sada imamo obezbijeđeno mjestu među prvih šest Jadranske lige i takav pristup i atmosferu moramo doržati do kraja sezone", rekao je supertalentovani Gavril Subotić.

Šesnaestogodišnji reprezentativac je prethodnih dana bio na pripremama sa nacionalnim timom, a posljednja dva dana je trenirao sa Jadranom.

"I za ovaj meč smo odlično radili. Preksinoć smo se ponovo priključili ekipi Vlado Gojković, Miloš Šćepanović i ja i mislim da je ekipa odlično pripremljena za osvajanje novih bodova", zaključio je Subotić.

Utakmica na bazenu Instituta Igalo počinje u 19 časova. Ulaz je besplatan. Sude arbitri Curić iz Hrvatske i Đurašković iz Crne Gore.

Parovi 10. kola

POŠK - Šibenik

Jug - Medvešćak

Jadran HN - Jadran Split

Primorje - Kopar

Juče

Budva - Primorac 12:10

Mladost - Mornar 9:8

Slobodan je Pro Reko.

Bonus video: