Lompar: Mladost je apsolutni favorit

"U svojim redovima Mladost ima tri-četiri fenomenalna igrača među kojima su Vanja Udovičić, Igor Hinić, golman Josip Pavić", istakao trener Kotorana
83 pregleda 0 komentar(a)
Vido Lompar, Foto: ZORAN ĐURIĆ
Vido Lompar, Foto: ZORAN ĐURIĆ
Ažurirano: 10.11.2011. 21:14h

Poslije debakla od riječkog Primorja (15:5), pred vaterpolistima Primorca je još jedan težak zadatak.

Sjutra veče u Kotor stiže zagrebačka Mladost, šest puta osvajač evropske titule, koja ove sezone nije startovala prema očekivanjima u Regionalnoj ligi.

Trenutno je na 7. mjestu sa učinkom od tri pobjede, uz isto toliko poraza i jednim neriješenim rezultatom.

Međutim, Zagrepčani su apsolutni favoriti, a Kotorani žele da bar namuče velikog rivala.

"Mladost je apsolutni favorit u ovoj utakmici. U svojim redovima ima tri-četiri fenomenalna igrača među kojima su Vanja Udovičić, Igor Hinić, golman Josip Pavić. Naš najveći problem biće centri Mladosti, koji su fizički jači od naših mladih igrača. Poslije najgore igre ove sezone protiv Primorja u Rijeci, u svim segmentima, očekujem da ćemo igrati daleko bolje. Želimo da uradimo ono što je do nas, da pokažemo želju, htijenje, borbenost, maksimalnu motivaciju, a igraćemo onoliko koliko nam rival dozvoli. Ako nam se ukaže šansa, sigurno je da ćemo pokušati da je iskoristimo i da napravimo senzaciju. Ako ništa drugo, želimo da bar namučimo Mladost", rekao je Vido Lompar, trener Primorca.

Ni za ovaj meč Lompar neće moći da računa na Nikčevića, dok će u timu biti Lučić, kao i mladi Vuleta, koji se vratio nakon loma ruke.

Bonus video: