Jadran gostuje Primorcu, Budva dočekuje Kataro

Bilo bi pravo čudo pa da plasman u finale ne obezbijede Jadran i Budva, koja brani trofej...
69 pregleda 0 komentar(a)
Jadran - Budva, Foto: Arhiva "Vijesti"
Jadran - Budva, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 10.10.2011. 19:58h

S obzirom na to kakva je situacija u crnogorskom klupskom vaterpolu, te koliko su Jadran i Budva kvalitetom daleko iznad Primorca i Katara bilo bi pravo čudo pa da se Novljani i aktuelni osvajač duple krune ne sastanu u finalu Kupa Crne Gore.

Jadran na putu do duela za trofej mora da prođe bokeljski derbi, ali čini se da ove godine neizvjesnosti ne može da bude - tim Ivice Tucaka je apsolutni favorit.

Prvi meč se igra sjutra u Kotoru, drugi je na programu u srijedu u Igalu.

"Umorni smo od meča protiv Mladosti, ali sada moramo da se okrenemo Primorcu. U bokeljskom derbiju nikad nije lako, bez obzira u kakvom su sastavu Kotorani moramo da budemo maksimalno skoncentrisani", rekao je mladi član Jadrana Jovan Sarić.

Budva protiv Katara vidi šansu da unaprijedi igru i pripremi se za meč u subotu u Jadranskoj ligi kaa se sastaje sa Jadranom.

"Cilj nam je plasman u finale, ali i podizanje forme pred mnogo jače duele koji nas čekaju u narednom periodu. Očekujem da u oba meča pokažemo da je forma u usponu i, naravno, da pobijedimo Kataro, što ne bi smjelo da dođe u pitanje. Izgubili smo od POŠK-a prije nekoliko dana, taj poraz nije smio da nam se desi", kazao je golgeter Budve Darko Brguljan.

Finalni mečevi Kupa zakazani su za 22. novembar i 17. decembar.

Bonus video: