Primorac protiv Šibenika za prekid crne serije

"Vjerujem da ćemo da pobijedimo, iako ni u ovom meču nismo favoriti", rekao je Nikola Murišić.
0 komentar(a)
Nikola Murišić, Foto: Zoran Đurić
Nikola Murišić, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 01.10.2011. 10:23h

Primorac je u seriji od sedam poraza (u dva kola kvalifikacija za Evroligu i dva meča u Jadranskoj ligi), pa je čini se večerašnji duel sa Šibenikom u Kotoru idealan da se prekine negativna serija rezultata.

Kotorani su u srijedu izgubili u regionalnom takmičenju od Jadrana u Splitu, ali je taj meč najavio da mladi tim Vida Lompara polako podiže nivo igre. Međutim, rezultati moraju da dolaze, makar na domaćem bazenu protiv ekipa približnog kvaliteta...

"Vjerujem da ćemo da pobijedimo, iako ni u ovom meču nismo favoriti. Protiv Splićana smo imali više želje, pristup je bio pravi, naša igra je izgledala mnogo bolje nego, na primjer, u Novom Sadu. Zato očekujem da u utakmici sa Šibenikom, uz pomoć navijača, dođemo do trijumfa", rekao je Nikola Murišić.

Mladi igrači Primorca pozivaju na strpljenje.

"Nas petorica, šestorica smo skoro cijelo ljeto proveli u reprezentaciji, okupili smo se svega nekoliko dana pred prvi kvalifikacioni turnir za Evroligu. Potrebno je vremena za ovu mladu ekipu, ali nadam se da ćemo da počnemo da se poporavljamo i da bilježimo bolje rezultate", kazao je Murišić.

Danas se igra samo još jedan meč Jadranske lige - sastaju se splitski rivali Mornar i Jadran (19 časova). Ostale utakmice 3. kola na programu su u utorak i srijedu: Primorje - Jadran HN, Jug - Pro Reko, Mladost - POŠK, Kopar - Medvešćak. Slobodna je Budva.

Bonus video: