Kapiten Primorca: Zaslužili smo kritike

"Zaslužili smo kritike. Igrali smo loše, svjesni smo da moramo mnogo bolje. Nismo bili ona ekipa sa kvalifikacionog turnira u Kotoru", rekao je kapiten Marko Gopčević
0 komentar(a)
Marko Gopčević, Foto: Zoran Đurić
Marko Gopčević, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 25.09.2011. 17:36h

Primorac je imao šansu da dođe do Evrolige, ali je nakon debakla od Duizburga (13:6) postalo jasno da su Kotorani u ovogodišnjem sastavu daleko od elite.

Timu Vida Lompara je trebao trijumf protiv Njemaca od makar dva gola razlike i da Vojvodina savlada Marsej, a na kraju ništa od toga nisu dočekali, jer su Francuzi pobijedili domaćina (11:8).

Sve u svemu - Kotorani su se potrudili da im taj susret uopšte ne bude bitan...

"Zaslužili smo kritike. Igrali smo loše, svjesni smo da moramo mnogo bolje. Nismo bili ona ekipa sa kvalifikacionog turnira u Kotoru, ali vjerujem da ćemo već u narednom meču da ostavimo bolji utisak", rekao je kapiten Marko Gopčević.

Primorcu sada kao utjeha ostaje to da će da se preseli u Kup Evrope - takmičenje u kojem sigurno ima ekipa koje su na nivou tima iz drevnog grada.

Primorac - Duizburg 6:13 (1:5, 3:4, 1:2, 1:2)

Novi Sad - Bazen „Spens“. Gledalaca: 100. Sudije: Sisneros (Španija) i Kikališvili (Gruzija). Igrač više: Primorac 12-5, Duizburg 11-6.

Primorac: Kralj, Lučić, Marković 3, Gopčević, Nikčević, Đurović, Car 1, Krivokapić, Fanfani, Paunović, Popović 1, Murišić 1, Krivokapić.

Duizburg: Fišer, Lukas 2, Ziken, Real 2, Roe, Guvis, Tajs, Krojcman 2, Vuksanović 2, Šiler 4, Obšernikat, Kalberg, Šenkel.

Bonus video: