Vuljagmeni prejak za Novljane

"Činjenica je da smo odigrali jako loš meč i ne želimo da tražimo opravdanja u tome da nam je ovo tek druga zvanična utakmica u sezoni...", rekao je Tucak
0 komentar(a)
Tucak, Foto: Zoran Đurić
Tucak, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 23.09.2011. 20:40h

Jadran je izgubio na startu turnira u Atini i samim tim znatno umanjio šanse da zaigra u Evroligi ove sezone.

Bolji od Novljana je bio domaći Vuljagmeni sa 12:5 u meču koji je, ako se zna kvalitet Posilipa, bio praktično i borba za jedno od prva dva mjesta koja vode u elitu.

"Činjenica je da smo odigrali jako loš meč i ne želimo da tražimo opravdanja u tome da nam je ovo tek druga zvanična utakmica u sezoni, da smo tek odnedavno kompletni, da je ovo mlada ekipa... U ovom trenutku jednostavno nismo konkurentni pravoj domaćinskoj ekipi kao što je Vuljagmeni", rekao je za "Vijesti" trener Jadrana Ivica Tucak.

Jadran sjutra igra sa Oradeom (16.30 časova po našem vremenu).

"Uradićemo šta je do nas, pokušati da pobijedimo, pa i da u posljednjem kolu sa Posilipom idemo na trijumf. Pitanje je, međutim, koliko možemo, samo je važno da izvučemo pouke iz poraza i da sačuvamo mir", kazao je Tucak.

U drugom meču današnjeg programa Posilipo je pobijedio Oradeu sa 12:11.

Vuljagmeni - Jadran 12:5 (3:0, 4:3, 1:0, 4:2)

Atina - Gradski bazen. Gledalaca: 500. Sudije: Šlunc (Njemačka), Krapivin (Rusija). Igrač više: Vuljagmeni 8 (4), Jadran 7 (3). Peterci: Vuljagmeni 3 (3), Jadran 1 (-).

Vuljagmeni: Calkanis (15 odbrana), Milonakis 2, Vulgarakis 2, Kurliaftis, Elmisijan 2,Velonijas, Afrudakis 5, Karuncos, Kacaunis, Junas 1, Tikas 1, Lahopulos, Protonotarios.

Jadran: Šćepanović (10 odbrana), Sekulić, Sarić 1, Tešanović, Vidović, Sarić, Latinović 1, Krizman, Gojković, Premuš 1, Subotić 1, Beltrame, Tomašević 1, Kandić.

Bonus video: