Partizan: Crnogorci, koliko para tražite?

"Volio bih samo da vidim koliko novca žele i u kojoj valuti da im platimo. Dovodili smo igrače bez ugovora i koji su željeli da igraju kod nas", kazao je trener Partizana Igor Milanović
0 komentar(a)
Partizan, Foto: FONET
Partizan, Foto: FONET
Ažurirano: 08.09.2011. 19:16h

Povodom saopštenja Vaterpolo saveza Crne Gore u kojem odbija da da zeleno svijetlo Partizanu za učešće u Jadranskoj ligi, oglasio se i Partizan. Da podsjetimo, VSCG ne želi da dozvoli Beograđanima nastup jer navodno nisu Primorcu i Jadranu platili obeštećenje za Andriju Prlainovića i Dušana Mandića.

Trener „crno-bijelih” Igor Milanović se čak upitao i „koliko novca traže Crnogorci”.

"Volio bih samo da vidim koliko novca žele i u kojoj valuti da im platimo. Dovodili smo igrače bez ugovora i koji su željeli da igraju kod nas", kazao je Milanović.

Milanović se potom malo i našalio:

"Kroz istoriju, kroz vjekove, nisu nam strane migracije Crnogoraca u Beograd. Vole ljudi ovdje da dođu... Ali, mi nikad nikog nismo vrbovali, a svakom igraču je čast da dođe u klub kao što je Partizan", istakao je trener prvaka Evrope.

Predsjednik Beograđana Aleksandar Šoštar je ponovio da je sve urađeno po propisima.

"Uvijek smo radili u interesu vaterpola. Mislim da bi naše učešće značilo i Jadranskoj ligi. Formalno-pravno, nismo napravili nikakav prekršaj, jer u suprotnom oni ne bi mogli da nastupaju po važećim propisima. Bilo je slučajeva i u kontrasmeru, pa nismo pravili halabuku. Ne znam da li ćemo igrati ili ne. To, osim naše želje, ne zavisi od nas", istakao je Šoštar za beogradske Novosti.

Bonus video: