VSCG: Partizan ne igra Jadransku ligu dok ne plati

Tek kada se Partizan dogovori sa Jadranom i Primorcem oko isplate obeštećenja steći će se uslovi da Beograđani igraju Jadransku ligu, stoji u saopštenju VSCG
76 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 08.09.2011. 11:01h

Vaterpolo i plivački savez Crne Gore potvrdio je danas da neće dozvoliti Partizanu učešće u Jadranskoj ligi sve dok beogradski klub ne isplati obeštećenje Jadranu i Primorcu za odlazak Andrije Prlainovića i Dušana Mandića:

"Neophodno je da se Primorac i Partizan prethodno dogovore o iznosu i načinu isplate obeštećenja povodom prelaska igrača Dušana Mandića bez saglasnosti – ispisnice kluba i saglasnosti VPS Crne Gore.

"Neophodno je da se Jadran i Partizan dogovore o iznosu i roku isplate obeštećenja povodom svojevremenog prelaska igrača Andrije Prlainovića bez dozvole-ispisnice kluba i bez saglasnosti VPS Crne Gore.

"Potrebno je da se hitno potpiše Sporazum izmedju VPS Crne Gore i VS Srbije kojim bi se garantovalo klubovima da matični igrači ne mogu promjeniti klub bez saglasnosti kluba i matičnog Saveza.

"Ukoliko se ne ispune prethodni preduslovi ne ostvaruje se mogućnost da VK Partizan Raiffeisen u sezoni 2011/12. zauzme mjesto Katara u regionalnom takmičenju", navodi se u saopštenju Vaterpolo saveza Crne Gore

Bonus video: