Kataro odustao od Jadranske lige

"Pošto mislimo da bez vrlo kvalitetetne ekipe nema smisla trošiti sredstva za puko učestvovanje, donijeta je odluka da se odustane od učešća u Jadranskoj ligi”, stoji u saopštenju
0 komentar(a)
Kataro, Foto: Vesko Belojević
Kataro, Foto: Vesko Belojević
Ažurirano: 30.08.2011. 18:23h

Kataro nije izdržao, nakon što je nedavno morao da odustane od Evrope zbog problema sa finansijama, isto je morao da uradi i kada je u pitanju Jadranska liga.

Najmlađi crnogorski klub je zato medijima poslao saopštenje u kojem ističe da se „obraćao za pomoć svima”, ali da je sve bilo uzalud.

„Nažalost, nismo uspjeli, pa pošto mislimo da bez vrlo kvalitetetne ekipe nema smisla trošiti sredstva za puko učestvovanje i nekvalitetetno predstavljanje vaterpola Crne Gore, donijeta je odluka da se odustane od učešća u Jadranskoj ligi za narednu takmičarsku sezonu”, stoji u saopštenju.

Kataro, ipak, nastavlja da funkcioniše.

„Nastavljamo sa radom sa prvom ekipom i svim mlađim kategorijama, kao i jedinom ženskom ekipom u Crnoj Gori i kroz sva nacionalna takmičenja nastojati da doprinesemo kvalitetnom razvoju crnogorskog vaterpola”, navodi se u saopštenju koje je potpisao potpredsjednik kluba Pavle Vičević.

Bonus video: