Lompar novi trener Primorca

Lompar je, inače, dugo važio i za jedinu opciju za ovo mjesto, a pet sezona je bio pomoćnik Peroviću u Primorcu i učestvovao je u svim uspjesima Kotorana.
170 pregleda 0 komentar(a)
Vido Lompar, Foto: Radoje Milić
Vido Lompar, Foto: Radoje Milić
Ažurirano: 22.08.2011. 12:35h

Primorac je dugo bio bez trenera, od kada je ekipu na kraju prošle sezone napustio Ranko Perović, a od danas je poznata i njegova zamjena - novi šef stručnog štaba Kotorana biće Vido Lompar, saopšteno je iz tog kluba.

Lompar je, inače, dugo važio i za jedinu opciju za ovo mjesto, a pet sezona je bio pomoćnik Peroviću u Primorcu i učestvovao je u svim uspjesima Kotorana kada je osvojena titula prvaka Evrope 2009. godine, te Superkup, dvije titule prvaka Crne Gore i nacionalni Kup.

Primorac početkom septembra očekuje kvalifikacioni turnir za Evroligu u Kotoru, a protivnici su Posilipo, Seged, Panatinaikos, Monpelje i ukrajinski Harkov.

Ekipa će u predstojećoj sezoni da bude znatno podmlađena, nakon što su Primorac zbog velikih problema sa finansijama napustili svi prvotimci. Novi član Kotorana je 25-godišnji Bojan Car koji je stigao iz riječkog Primorja.

Igrači Primorca koji nemaju reprezentativne obaveze u juniorskoj i omladinskoj selekciji Crne Gore, već dvije sedmice treniraju u Kotoru i pripremaju se za brojne nastupe koji ih očekuju tokom ove sezone.

Bonus video: