Uskoković objavio spisak kadeta za turniru u Zrenjaninu

"Očekuje nas izuzetno težak turnir sa sedam jakih utakmica u pet dana koji je prvi te vrste za ovo uzrasno godište", rekao je Uskoković.
140 pregleda 0 komentar(a)
Uskoković, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Uskoković, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Ažurirano: 15.08.2011. 11:04h

Trener kadetske vaterpolo reprezentacije Crne Gore Veljko Uskoković danas je objavio spisak igrača do 15 godine na koje računa za predstojeći memorijalni turnir „Darko Cukić“ koji će se od 17. do 21. avgusta igrati u Zrenjaninu.

Na spisku Uskokovića se nalaze Arsenije Stanović, Janko Krivokapić, Dimitrije Kriještorac, Petar Mačić, Sreten Latković, Danilo Adžić, Nikola Radonjić (Primorac), Petar Ćetković, Bogdan Đurđić, Miloš Vukmirović, Andrija Đurović, Marko Konatar, Miloš Konatar (Budva), Nikola Giga, Vlado Popadić, Stefan Porobić, Stefan Pješivac(Jadran).

“Očekuje nas izuzetno težak turnir sa sedam jakih utakmica u pet dana koji je prvi te vrste za ovo uzrasno godište. Posljednjih 15-ak dana smo se pripremali u Kotoru te spremni i sa velikim ambicijama putujemo za Zrenjanin”, rekao je bivši legendarni kapitan crnogorske reprezentacije, koji će, kako kaže, zbog nezavidne finansijske situacije u Kataru najvjerovatnije napustiti najmlađu kotorsku ekipu i promjeniti sredinu.

Bonus video: