Porobić: Rudiću, sram te bilo, zar misliš da sam ja rekao da udare Bušlju?

"Sram te bilo, prijatelji smo 30 godina i ti možeš da pomisliš tako nešto? Neću ja tebi da objašnjavam zašto sam uzeo tajm-aut. Stidi se", u dahu je govorio Porobić
99 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 26.07.2011. 11:02h

Crnogorski vaterpolisti poraženi su u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva u Šangaju od reprezentacije Hrvatske rezultatom 9:6.

Poslije utakmice malo je nedostajalo da dođe do fizičkog obračuna između selektora Crne Gore Petra Porobića i hrvatskog izbornika Ratka Rudića.

Porobić je prvo reagovao na konstataciju novinara "Večernjeg lista" da je nakon tajm-auta Crne Gore, 14 sekundi prije kraja, Tičić udario Bušlju i pocijepao mu arkadu, da bi mu isto nekoliko trenutaka kasnije rekao Rudić:

"Poslije tvog tajm-auta, moj igrač je udaren", obratio se Rudić Porobiću.

"Ali, što si tražio tajm-aut 14 sekundi prije kraja?", pitao je Rudić

"Pa ja sam sada novinaru svašta rekao zbog toga, a ti mi govoriš isto. Zar misliš da bih ja to uradio", planuo je Porobić.

"Ali, što si tražio tajm-aut 14 sekundi prije kraja?", pitao je Rudić.

Nakon toga potekla je bujica, Porobić nije birao riječi:

"Sram te bilo, prijatelji smo 30 godina i ti možeš da pomisliš tako nešto? Da ja to uradim igračima sa kojima sam prijatelj? Meni nije isto s kolikom razlikom ćemo izgubiti, uostalom, neću ja tebi da objašnjavam zašto sam uzeo tajm-aut. Stidi se", u dahu je govorio Porobić.

Pukla arkada (foto: Rojters/Piksel)

Galerija

Bonus video: