Čapro ide u Kamolji!

Kotorski klub je želio da zadrži trofejnog stručnjaka, ali ni to nije uspio, kao ni da da garancije nikom od bivših igrača da ostanu u drevnom gradu.
82 pregleda 0 komentar(a)
Primorac, Foto: ZORAN ĐURIĆ
Primorac, Foto: ZORAN ĐURIĆ
Ažurirano: 26.06.2011. 00:28h

Dosadašnji trener Primorca Ranko Perović od naredne sezone vodiće italijanski Kamolji, saznaju „Vijesti“.

Kotorski klub je želio da zadrži trofejnog stručnjaka, ali ni to nije uspio, kao ni da da garancije nikom od bivših igrača da ostanu u drevnom gradu. Perović se tako vraća u Italiju gdje je kao igrač nastupao za Boljasko.

Kamolji je ovog ljeta već doveo starijeg brata Sukna (Ivana) i u italijanskim okvirima važi za ozbiljnu ekipu, prije svega, zbog činjenice da je blisko povezan sa nedodirljivim Pro Rekom...

Ekipu iz okoline Đenove je prije nešto više od mjesec napustio trener Rikardo Azevedo, inače, otac američkog reprezentativca Tonija Azeveda.

Tako će snaga Kamoljija naredne sezone vjerovatno da zavisi isključivo od toga da li će Reko da im ustupi nekog stranog igrača koji je prekobrojan u „reprezentaciji svijeta“. Za sada je izvjestan samo dolazak srpskog centra Slobodana Nikića, jer je Reko već dogovorio saradnju sa Duškom Pijetlovićem iz Partizana.

Bonus video: