Šefik: Opet smo sami krivi

- Vidjelo se da nijedna odluka nije išla nama u korist, ali smo sami krivi. Imali smo 3:0, a onda opuštanjem dozvolili da se Amerikanci vrate u meč - rekao je Šefik
0 komentar(a)
Denis Šefik, Foto: Boris Pejović
Denis Šefik, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 24.06.2011. 17:08h

I dok su svi brujali o suđenju na meču četvrtfinala Svjetske lige protiv SAD-a (Ameri su slavili boljim izvođenjem peteraca), golman Crne Gore Denis Šefik nije želio da se osvrće na te stvari.

"Vidjelo se da nijedna odluka nije išla nama u korist, ali smo sami krivi. Imali smo 3:0, a onda opuštanjem dozvolili da se Amerikanci vrate u meč. U ovoj ekipi su neki igrači koji ne smiju da se opuštaju, možda je to zato što znaju da trenutno nemaju konkurenciju. Ipak, ovdje nema nekoliko bitnih saigrača zbog povreda i siguran sam da ćemo sa njima da dobijemo i na karakteru i na snazi", rekao je Šefik.

Jasno je, međutim, da je sve moglo i moralo da bude drugačije.

"I nakon 3:3 smo držali meč u svojim rukama, a sudije su se pobrinule da protivnik bude blizu. Sve do kraja, kada je kulminiralo", kazao je golman „ajkula“.

Tragičar je Darko Brguljan koji je u petoj seriji peteraca krenuo da šutira, a lopta mu je ispala.

"Jednostavno se desilo, ne znam šta drugo da kažem. Da smo bili prisebniji ovaj meč bi dobili u regularnom dijelu. SAD je kvalitetna, isti ovaj tim je olimpijski vicešampion, ali smo mogli do polufinala", istakao je najmlađi prvotimac Crne Gore na ovom turniru.

Bonus video: