MNOGO PROPUSTA

Porobić: Brzo smo se predali

Istina je da u ovom sastavu teško možemo da pobijedimo Hrvatsku, ali bi sigurno rezultat bio drugačiji da igrači nisu odmah izgledali kao da su se predali - rekao je Porobić
0 komentar(a)
Porobić, Foto: Savo Prelević
Porobić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 22.06.2011. 18:33h

Selektor Petar Porobić, logično, ovog puta (za razliku od meča sa Kanadom) nije mogao da bude zadovoljan ni igrom, a ni rezultatom, jer je Crna Gora potpuno deklasirana.

- Istina je da u ovom sastavu teško možemo da pobijedimo Hrvatsku, ali bi sigurno rezultat bio drugačiji da igrači nisu odmah izgledali kao da su se predali. Kao da smo procijenili od starta da nemamo šansi i da zato nismo igrali onako kako smo mogli - rekao je Porobić.

Podbacio je i napad sa igračem više (samo dva iskorištena iz 11 pokušaja), a ni odbrana (koja rijetko kada zakaže) protiv Hrvata nije mogla da se prepozna.

- Bilo je dosta individualnih grešaka u odbrani kod igrača koji još nisu dostigli potreban nivo. Ali, isto tako, igrač više, kao i svaki drugi segment igre, posljedica je ukupnog odnosa. Ako ne vjerujemo u sebe i gubimo samopouzdanje zbog lako primljenih golova, onda nijedan dio igre ne može da bude dobar - kazao je Porobić.