I Nikola Janović povrijeđen, ne igra do kraja Svjetske lige!

Kapiten osjetio bolove u palcu u utakmici sa Kanadom, ali je tek nakon današnjeg snimanja ustanovljeno da mu je napukla kost u palcu desne ruke
0 komentar(a)
Janovic_1, Foto: V.BELOJEVIĆ
Janovic_1, Foto: V.BELOJEVIĆ
Ažurirano: 22.06.2011. 12:56h

Nema kraja pehovima crnogorske reprezentacije. Nakon što su zbog povreda otkazala tri važna igrača pred finalni turnir Svjetske lige (Ivović-Pasković-Zloković) "ajkule" su do kraja finalnog turnira izgubile još jednog člana - kapitena Nikolu Janovića.

Janović je, naime, povrijeđen u jučerašnjem duelu sa Kanadom, ali ništa nije izgledalo ozbiljno. Tokom noći se, međutim, povreda pogoršala, a na snimanju je ustanovljeno da mu je napukla kost u palcu desne ruke.

Gotovo je izvjesno da je turnir za Janovića završen, a prve prognoze govore da neće moći da radi s loptom najmanje dvije sedmice. Čini se, ipak, da ova povreda ne bi trebalo da predstavlja problem za njegov nastup na Svjetskom prvenstvu u Šangaju koje počinje 17. jula.

Njegovo mjesto u ekipi će za današnji duel sa Hrvatskom da zauzme Dragan Drašković. Utakmica sa Hrvatima počinje od 17.30 časova.

Bonus video: