U Firencu sa kombinovanim sastavom

Vjerujem da ćemo maksimalnim zalaganjem, željom I motivacijom nadokanaditi nedostatke iz prethodnog perioda”, rekao je pred polazak selektor Porobić.
0 komentar(a)
Ažurirano: 19.06.2011. 11:09h

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore danas u 16 časova putuje za Firencu, na finalni turnir Svjetske lige, gdje brani srebro osvojeno prošle godine u Nišu.

Selektor Petar Porobić, koji za ovu akciju nije mogao da računa na povrijeđene Zlokovića, Ivovića i Paskovića, na put vodi 16 igrača, i to Šefika, Radića, Šćepanovića, Vukčevića, Danilovića, Tičića, Jokića, Darka Brguljana, Draška Brguljana, Draškovića, Petrovića, Čučkovića, Mlađana i Nikolu Janovića, Radovića i Klikovca.

“Imali smo jako kratak period za zajedničke pripreme,svega 4-5 dana ,a uz to sustigle su nas i povrede pa se od planiranih akcija mnogo toga promijenjeno. Idemo u Firencu sa jednim šarenim sastavom I sa prinudnim rješenjima na nekim pozicijama. Vjerujem da ćemo maksimalnim zalaganjem, željom I motivacijom nadokanaditi nedostatke iz prethodnog perioda”, rekao je pred polazak selektor Porobić.

Crna Gora prekosjutra, na startu grupe B Svjetske lige, igra protiv Australije (19 časova), potom slijede dueli sa Hrvatskom (17.30) i Kanadom (19).

Rivali u grupi A su Srbija, SAD, Italija i Kina.

Bonus video: