Radić ide u Primorje

Radić, istina, još nije postao član Primorja, ali je dogovor skoro postignut i očekuje se da tokom finalnog turnira Svjetske lige u Firenci bude i ozvaničena saradnja
53 pregleda 0 komentar(a)
Radić, Foto: V. BELOJEVIĆ
Radić, Foto: V. BELOJEVIĆ
Ažurirano: 15.06.2011. 07:13h

I dalje je nejasno kako će Primorac da izgleda naredne sezone, ali je jasno da će u nju da uđe bez diva među stativama - Zdravko Radić je na kraju sezone napustio kotorski klub, a sada je i gotovo izvjesno gdje će da nastavi karijeru.

Budućnost reprezentativnog golmana je Primorje, klub iz Rijeke koji naredne sezone ima ambicije da ide do kraja u svakom takmičenju. Dosadašnji golman Kotorana je imao i ponudu jednog italijanskog kluba, ali se na kraju odlučio za odlazak u Hrvatsku.

Radić, istina, još nije postao član Primorja, ali je dogovor skoro postignut i očekuje se da tokom finalnog turnira Svjetske lige u Firenci bude i ozvaničena saradnja iskusnog čuvara mreže i tima koji je prošle sezone bio poznat kao filijala velikog Pro Reka.

Takođe, Radić bi sa Primorjem trebalo da potpiše ugovor na godinu sa opcijom da on bude produžen na još 12 mjeseci.

Primorje je prošle sezone igralo finale prvenstva Hrvatske (titulu je osvojio Jug), a ekipa Zorana Rojea je u Evroligi stigla do četvrtfinalne faze. Klub iz Rijeke je prije nekoliko dana angažovao i dva igrača Mladosti - Petra Muslima i Ivana Buljubašića.

Odlaskom Radića se ne završava osipanje Primorca, jer je i Uroš Čučković na korak od prelaska u Partizan, a ranije su pošli Draško Brguljan i Adam Štajnmec (pojačai Vašaš), te Toni Azevedo koji se vratio u SAD.

Bonus video: