Ivović, Zloković i Pasković preskaču Firencu

Prema informacijama iz VPSCG, Ivović, Zloković i Pasković imaju “ozbiljne povrede ramena i ovih dana se nalaze na pretragama”.
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.06.2011. 19:28h

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore na finalnom turniru Svjetske lige u Firenci, od 21. do 26. juna, biće oslabljena za Aleksandra Ivovića, Borisa Zlokovića i Vjekoslava Paskovića, saopšteno je juče iz Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore.

Prema informacijama iz VPSCG, Ivović, Zloković i Pasković imaju “ozbiljne povrede ramena i ovih dana se nalaze na pretragama”.

"Pod znakom pitanja je i nastup Mlađana Janovića koji već duže vrijeme vuče povredu koljena", navodi se u saopštenju iz VPSCG.

Vaterpolisti Crne Gore od četvrtka do nedjelje borave u Mađarskoj, gdje odrađuju zajedničke pripreme, uz sparing mečeve, sa domaćom selekcijom.

"Tokom boravka u Mađarskoj, uspostavljena je još prisnija saradnja sa domaćom selekcijom,a selektor Mađarske Kemenji ponudio je našem selektoru Porobiću da crnogorski vaterpolisti u budućnosti koriste usluge specijalizovanog medicinskog centra u Budimpesti za povrede vaterpolista", navode iz VSCG.

Po povratku iz Mađarske, izabranici Petra Porobića od ponedjeljka do subote boraviće u Igalu i u Podgorici, gdje će imati zajedničke treninge sa reprezentacijom Kanade.Reprezentacija Crne Gore će na finalnom turniru Svjetske lige igrati u grupi B sa Australijom, Hrvatskom i Kanadom. Rivali u grupi A su Srbija, SAD, Italija i Kina.

Bonus video: