Desetkovani na sparing sa Mađarima

Crnogorski vaterpolisti idu na mini pripreme sa Mađarskom, u avionu će se naći svega 13 igrača, s tim što će se Vjekoslav Pasković ekipi priključiti tek u Mađarskoj
60 pregleda 0 komentar(a)
Vaterpolo, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Vaterpolo, Foto: Vesko BELOJEVIĆ
Ažurirano: 08.06.2011. 13:58h

Od problema u vaterpolo reprezentaciji boli glava, tačnije, od povreda koje su potpuno okupirale tabor "crvenih ajkula". Naime, crnogorski vaterpolisti sjutra putuju za Budimpeštu na mini pripreme sa Mađarskom, u avionu će se naći svega 13 igrača, s tim što će se Vjekoslav Pasković ekipi priključiti tek u Mađarskoj.

Dakle, u reprezentaciji je prava bolnica - Aleksandar Ivović skoro cijele sezone u Pro Reku vuče povredu ramena i trenutno je na pegledima (pod znakom pitanja je nastup na finalnom turniru Svjetske lige), isti problemi muče i Paskovića, dok Mlađan Janović ima povredu koljena i radi samo na kondiciji.

Boris Zloković, Nikola Vukčević i Predrag Jokić imaju lakše povrede i očekuje se da se nakon Budimpešte priključe ekipi.

- Sve što smo zamislili mogli smo da radimo samo individualno, jer je na treninzima mali broj igrača. A kada je tako, onda je nemoguće raditi na nekoj taktici. U Budimpešti imamo dobru priliku da i u kombinovanom sastavu radimo najbolje što možemo, jer će nam ovog ljeta ipak dobro doći što veći fond igrača - rekao je Draško Brguljan.

Reprezentacija preko Dubrovnika ide za glavni grad Mađarske, a u avionu će se naći: Zdravko Radić, Miloš Šćepanović, Denis Šefik, Nikola Janović, Draško i Darko Brguljan, Antonio Petrović, Uroš Čičković, Dragan Drašković, Damjan Danilović, Milan Tičić, Aleksandar Radović i Filip Klikovac.

Bonus video: