Tucak još godinu na Škveru

Moja želja da ostanem nije bila sporna, samo sam tražio nekoliko dana da predahnem i donesem konačnu odluku. Nadam se da ću imati još uspjeha sa Jadranom - rekao je Tucak
65 pregleda 0 komentar(a)
Tucak, Foto: Zoran Đurić
Tucak, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 01.06.2011. 00:28h

Jadran će gotovo izvjesno i ovog ljeta da doživi velike promjene u igračkom kadru, ali će osnova da ostane ista - klub sa Škvera je dogovorio nastavak saradnje sa trenerom Ivicom Tucakom.

Hrvatskom stručnjaku je na kraju sezone istekao ugovor sa Novljanima, ali je obostrana želja da ostane u Igalu na kraju bila presudna, pa je potpisao novi jednogodišnji ugovor.

- Moja želja da ostanem nije bila sporna, samo sam tražio nekoliko dana da predahnem i donesem konačnu odluku. Drago mi je što ostajem, nadam se da ću imati još uspjeha sa Jadranom - rekao je Tucak.

Pominjao se odlazak u Mladost, ali je i ta opcija sada otpala.

- I Mladost je bila jedna od varijanti, ali ponavljam da je Jadran imao prednost. Nisam želio da idem, da jesam ne bih produžio ugovor - kazao je Tucak.

U Jadranu ostaju Miloš Šćepanović i Vladimir Gojković, a vjerovatno će produžiti ugovor i Danijel Premuš.

- Žao mi je što je loša finansijska situacija dovela do toga da nismo mogli da zadržimo Nikolu Janovića, za takvog igrača nije lako naći zamjenu. Ipak, pokušaćemo da nađemo neko rješenje da makar polovično odmijenimo Janovića, a sigurno da ćemo i naredne sezone šansu dati mlađim igračima. Ne zaboravite da je Gavril Subotić iskusniji za jednu sezonu i da naredne treba da bude još bolji - zaključio je Tucak.

Tucak je u Jadran stigao u januaru prošle godine iz Šibenika i za dvije sezone na Škver je donio titulu prvaka Crne Gore i dva pehara pobjednika Jadranske lige.

Bonus video: