Kataro prvak Crne Gore

Pobijedili smo ekipe koje imaju decenijsku tradiciju i to je veliki podstrek da ovako nastavimo i ubuduće - rekao je trener i proslavljeni crnogorski vaterpolista Veljko Uskoković
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.05.2011. 17:54h

Novi prvak Crne Gore u vaterpolu u pionirskoj konkurenciji je Kataro. Kotorski tim je na završnom turniru savladao sve protivnike – Primorac sa 4:2, Budvu 16:8, Bijelu 12:4 I u finalu Jadran rezultatom 12:6.

- Ovaj uspjeh je dokaz dobrog rada sa mladima. Pobijedili smo ekipe koje imaju decenijsku tradiciju i to je veliki podstrek da ovako nastavimo i ubuduće i dokažemo da će Kataro postati rasadnik kvalitetnih igrač. To se ogleda i u prvoj postavi imajući u vidu da u njoj već igraju dječaci koji imaju od 14 do 16 godina – rekao je trener i proslavljeni crnogorski vaterpolista Veljko Uskoković.

Kapicu Katara na putu ka tituli su nosili Vasilije Hajdarević, Nebojša Vušković, Bojan Proroković, Dragan Marković, Marko Mršić, Ivan Franović, Milan Vukčević, Igor Uskoković, Miroslav Perković, Bojan Krivokapić, Ante Marković, Filip Jašović, Mlađan Gopčevic, Andrija Sužnjević, Milan Cvijović, Petar Ivanović, Marko Delać, Nikola Blečić.

Bonus video: