Jadran već upisao pobjedu protiv Katara

\'\'Mi smo svakako apsolutni favoriti u duelu sa Katarom, što ne znači da ćemo u meč ući opušteno", kazao je petnaestogodišnji vaterpolista Jadrana Gavril Subotić.
0 komentar(a)
Gavril Subotić, Foto: Nebojša Mandić
Gavril Subotić, Foto: Nebojša Mandić
Ažurirano: 06.05.2011. 18:04h

Na putu ka odbrani i druge titule osvojene prošle godine, Jadran će sjutra u okviru četvrtog kola Super lige gostovati ekipi Katara. Novljani su apsolutni favoriti i praktično su već upisali nova tri boda. Međutim, ekipa sa Škvera neće dozvoliti eventualno iznenađenje pa će stoga i ovom meču prići ozbiljno:

''Mi smo svakako apsolutni favoriti u duelu sa Katarom, što ne znači da ćemo u meč ući opušteno. Naprotiv moramo odigrati ozbiljno da bi i osvojili bodove na koje računamo u kampanji odbrane titule prvaka Crne Gore i nikako ne smijemo dozvoliti eventualno ne planirano iznenađenje, jer imamo sjajnu priliku da priđemo korak bliže osvajanju prvog mjesta i u domaćem prvenstvu'', kazao je jedan od naših najvećeh talenata, petnaestogodišnji vaterpolista Jadrana Gavril Subotić.

Upravo je Subotić, ali i drugi juniori potekli u ekipi sa Škvera, poput Vidovića, Sarić, Tešanovića, ove godine imao priliku da provede dosta vremena u bazenu u sastavu prve ekipe Jadrana i da odigra i najvažnije mečeve na sva tri front:

“Nadam se da će trener Ivica Tucak i ovom meču kao tokom cijele sezone, pružiti šansu nama mlađima, pogotovo ako, što je zaista za očekivati, rezultat bude stabilan u našu korist. Naravno mi ćemo se truditi da damo sve od sebe da to povjerenje opravdamo, jer nam takva šansa mnogo znači u igračkom napredovanju’’, rekao je Subotić.

Utakmica na bazenu ‘’Nikša Bućin’’ u Kotoru počinje u 18 časova. Sude Avramović i Ivanovski.

Bonus video: