Gojković: Promašeni peterac je riješio utakmicu

„Hrvatska ima dva dominantna centra, prvi zadatak će nam biti da probamo njih da zaustavimo”, naglasio je selektor pred sjutrašnji meč sa domaćinom fajnl-ejta
74 pregleda 6 komentar(a)
Vladimir Gojković, Foto: Betaphoto
Vladimir Gojković, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 05.04.2018. 20:30h

Na startu fajnl-ejta Evropa kupa, vaterpolisti Crne Gore su poraženi od Srbije sa 9:5.

Selektor Vladimir Gojković nije bio nezadovoljan izdanjem protiv kvalitetnijeg i mnogo iskusnijeg rivala.

„Znali smo da će biti izuzetno teško, čestitke Srbiji na zasluženoj pobjedi. Igrali smo dobro u prvoj četvrtini, kao i u drugoj, ali se okrenulo nakon neiskorišćenog peterca, kada smo propustili priliku da se vratimo u egal. U trećoj i posljednjoj četvrtini nismo koristili šanse sa igračem više, a izgubili smo možda i ubjedljivije nego što je trebalo po pokazanoj igri”, naglasio je Gojković.

U petak od 17.30 rival u Rijeci je još jedan gigant svjetskog vaterpola, Hrvatska. Domaćin završnog turnira je danas savladao Francusku sa 20:5.

„Hrvatska je izuzetna ekipa, vidjelo se to i protiv Francuske. Ima dva dominantna centra, prvi zadatak će nam biti da probamo njih da zaustavimo. Pokrivena je na svim pozicijama, ali ako budemo imali pristup kao danas, prije svega u odbrani, iz ovog turnira možemo da oizvučemo samo nešto dobro”, naglasio je selektor.

Bonus video: