Šćepanović: Da se oprostimo časno

Bez obzira što se nismo plasirali na fajnl-for, mislim da smo ostavili dobar utisak u ovogodišnjoj Evroligi, jer je malo ko očekivao da ćemo proći i početnu grupu - rekao je Šćepanović
0 komentar(a)
Šćepanović, Foto: Savo PRELEVIĆ
Šćepanović, Foto: Savo PRELEVIĆ
Ažurirano: 03.05.2011. 16:04h

Jadran sjutra u posljednjem kolu prve grupe četvrtfinalne serije Evrolige gostuje beogradskom Partizanu. Crno-bijeli su prvi na tabeli grupe sa maksimalnim učinkom iz pet kola, dok je ekipa sa Škvera doživjela četiri poraza i remi i već prije dva kola se oprostila od plasmana na fajnl-for.

- Očekujem da najbolje što možemo privedemo kraju nastup u Evroligi. Ne nadamo se, niti pretendujemo na neki poseban rezultat, jednostavno idemo da odigramo najbolje što možemo i da se od Evrolige oprostimo časno. Pošto već odavno nemamo šanse za plasman dalje, ova utakmica sa Partizanom nam rezultatski ništa ne znači, tako da u meč ulazimo u jednoj opuštenoj atmosferi, što ne znači da se nećemo boriti da ostvarimo što bolji rezultat - rekao je golman Jadrana Miloš Šćepanović.

Bez obzira što je Jadran nije napravio veliki rezultat u konkurenciji sa Partizanom, Jugom i Budvom M:tel, Šćepanović nije nezadovoljan urađenim.

- Bez obzira što se nismo plasirali na fajnl-for, mislim da smo ostavili dobar utisak u ovogodišnjoj Evroligi, jer je malo ko očekivao da ćemo proći i početnu grupu i ući u četvrtfinale. Međutim, kada je postalo jasno da u četvrtfinalnoj seriji nemamo više šanse za plasman dalje, okrenuli smo se Jadranskoj ligi i domaćem prvenstvu, što se ispostavilo kao dobro, jer smo već odbranili titulu u regionalnom takmičenju, a pobjedom u Kotoru smo na odličnom putu da odbranimo i titulu prvaka Crne Gore - kazao je Šćepanović.

Bonus video: