"Ajkule" ubjedljivo poražene od Srbije: Ravnopravni samo do sredine druge četvrtine

“Ajkule” su samo do sredine druge četvrtine bile ravnopravan rival velikom rivalu, koji je igrao u znatno jačem sastavu, nego prije desetak dana u Podgorici, u meču Svjetske lige
77 pregleda 18 komentar(a)
Vaterpolo Crna Gora - Srbija, Foto: Savo Prelević
Vaterpolo Crna Gora - Srbija, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.04.2018. 19:50h

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore poražena je od Srbije 9:5 na startu premijernog Kupa Evrope, koji se igra u Rijeci.

“Ajkule” su samo do sredine druge četvrtine bile ravnopravan rival, koji je igrao u znatno jačem sastavu, nego prije desetak dana u Podgorici, u meču Svjetske lige.

Srbija je na poluvremenu imala tri gola prednosti, a kada je Filipović iz peterca na startu treće četvrtine pogodio za 7:3, pobjednik je bio odlučen.

Na startu posljednjeg perioda, “delfini” su stekli i pet golova prednosti – 9:4, da bi Drašković u posljednjem minutu postavio konačan rezultat.

U drugom kolu grupe B, Crna Gora u petak od 17 i 30 igra sa Hrvatskom, koja je na startu bila bolja od Francuske, čak sa 20:5.

CRNA GORA - SRBIJA 5:9 (2:3, 1:3, 1:2, 1:1)

Sudija: Kolombo (Italija), Ahladiotis (Grčka), Igrač više: Crna Gora 5 (1), Srbija 8 (5), Peterci: Crna Gora 1 (0), Srbija 1 (1)

CRNA GORA: Lazović, Draško Brguljan, Banićević, Petković 1, Đuro Radović 1, Aleksandar Radović, Drašković 1, Đurđić, Popadić, Mišić 1, Čučković, Spaić 1, Šćepanović.

SRBIJA: Gojko Pijetlović, Mandić 1, Viktor Rašović, Drašović 1, Ćuk 1, Duško Pijetlović 2, Lazić, Aleksić, Jakšić, Filipović 2, Subotić 1, Strahinja Rašović 1, Mitrović.

Bonus video: