Novljani žele reprizu

Protiv Katara smo apsolutni favoriti, mislim da ne bi trebalo razmišljati ni o čemu drugom osim o našoj pobjedi", kaže trener Novljana Ivica Tucak.
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.04.2011. 22:06h

Jadran sjutra kreće u misiju odbrane trofeja prvaka Crne Gore. Ukoliko i u tome uspiju, Novljani će ponoviti isti učinak od prošle godine, kada je po imenima ekipa bila neuporedivo jača od ove, kojoj su na početku aktuelne sezone mnogi predviđali da neće biti ni blizu osvajanju bilo kojeg od trofeja.

Međutim, velikim radom i odličnim igrama u momentima kada je to bilo najpotrebnije, ekipa sa Škvera je uspjela da se plasira među osam najboljih u Evroligi, a zatim i sjajnim igrama i pobjedama na završnici Jadranske lige protiv favorizovanih Primorja i Juga već sada napravila neočekivani uspjeh.

Da odbrana titule u regionalnom takmičenju nije bila slučajnost, Novljani su pokazali i posljednjim derbijem sa Jugom, kada su bili na pragu pobjede i u Evroligi. Sada se vraćaju na domaću scenu i duelu sa Katarom u Herceg Novom, koji se igra u 20 časova.

"Potpuno se okrećemo obavezama u domaćem prvenstvu. Zbog činjenice da smo imali samo teoretske šanse za plasman na fajnl-for Evrolige, formu smo tempirali za predstojeće utakmice domaćeg prvenstva. Protiv Katara smo apsolutni favoriti, mislim da ne bi trebalo razmišljati ni o čemu drugom osim o našoj pobjedi", kaže trener Novljana Ivica Tucak.

Bonus video: