Do kraja nedjelje odluka o učešću srpskih klubova u Jadranskoj ligi

"Dobra stvar je što je omogućeno da bar jedan tim iz Srbije uđe u Jadransku ligu, ali važno je da vidimo šta će biti sa Vojvodinom i Crvenom zvezdom", rekao je Šoštar.
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.04.2011. 17:11h

Predsjednik vaterpolo kluba Partizan Aleksandar Šoštar rekao je danas da koncept učesnika u Jadranskoj ligi još nije dogovoren, ali da očekuje da će tokom nedjelje Vaterpolo savez Srbije (VSS) dobiti konačan odgovor.

"Koncept još nije dogovoren, pismo nije stiglo u Savez, ali očekujem da će se to dogoditi ovih dana. Vjerujem da ćemo ove nedjelje imati definitivan odgovor o učešću srpskih klubova u Jadranskoj ligi", rekao je Šoštar na konferenciji za novinare u Beogradu.

VSS je nedavno bordu Jadranske lige poslao zahtjev za prijem Partizana, Vojvodine i Crvene zvezde u regionalno takmičenje. Poslije sastanka odlučeno je da se samo Partizanu dozvoli učešće, a da preostala dva srpska kluba sačekaju neku od sljedećih sezona.

Jadranska liga je donijela takvu odluku jer bi se zbog dodatna dva kluba kalendar takmičenja za sezonu 2011-2012 promijenio.

"Dobra stvar je što je omogućeno da bar jedan tim iz Srbije uđe u Jadransku ligu, ali važno je da vidimo šta će biti sa Vojvodinom i Crvenom zvezdom. Razgovaraćemo sa svima, Partizan kao i uvijek vodi računa o srpskom vaterpolu", rekao je Šoštar.

Bonus video: