Vaterpolo savez: Brine nas situacija u klubovima

„Izražena je izuzetna zabrinutost situacijom u crnogorskim klubovima,posebno znajući da određeni broj reprezentativaca neredovno ili uopšte ne trenira i ne nastupa za svoje klubove u takmičenjima", stoji u saopštenju
0 komentar(a)
Ažurirano: 31.03.2011. 17:25h

Vaterpolo i plivački savez Crne Gore je na jučerašnjoj sjednici Upravnog odbora konstatovao da situacija u crnogorskim klubovima ne donosi dobro nikom i u saopštenju pozvao da se što prije riješe problemi, jer je to u „interesu crnogorskog vaterpola”.

„Izražena je izuzetna zabrinutost situacijom u crnogorskim klubovima,posebno znajući da određeni broj reprezentativaca neredovno ili uopšte ne trenira i ne nastupa za svoje klubove u takmičenjima, što moze ostaviti trajne posljedice na reprezentativne rezultate. Upravni odbor je apelovao na rukovodstva klubova i zainteresovane subjekte da što prije nađu rješenja za postojeće stanje imajući u vidu i punu podršku svih struktura VPSCG, jer je to u interesu crnogorskog vaterpola”, stoji u saopštenju.

Na sjednici UO je takođe konstatovano da je reprezentacija ostvarila zavidan rezultat plasmanom na finalni turnir Svjetsje lige.

Bonus video: