Porto Montenegro sponzor VPSCG

Drago nam je što je Porto Montenegro prepoznao vaterpolo kao sport broj jedan u Crnoj Gori i odlučio da uloži značajna sredstva u naše programe i planove za budući period", kazao je Adžić.
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.03.2011. 13:37h

Izvršni direktor projekta Porto Montenegro Oliver Korlet i generalni sekretar Vaterpolo i plivačkog saveza Crne Gore Dejan Adžić potpisali su danas u novootvorenom Jaht klubu u upravnoj zgradi Adriatik Marinasa dvogodišnji ugovor o sponzorstvu vrijedan 120.000 eura.

Korlet je istakao da je odluka o podršci Vaterpolo savezu proistekla iz namjere Porto Montengra da pruži podršku popularizaciji vodenih sportova i njihovom razvoju.

"Ponosni smo i počastvovani što smo sponzori vaterpolo reprezentacije. Kada smo došli u Crnu Goru željeli smo da promovišemo Crnu Goru na međunarodnom nivou, a kao što je poznato vaterpolo reprezentacija Crne Gore je postigla fantastične rezultate. Ove godine će se održati Svjetsko prvenstvo u Šangaju, a 2012. su Olimpijske igre u Londonu i veoma smo srećni što ćemo da pružimo pomoć vaterpolo reprezentaciji od koje se nadamo da će ostvariti veliki uspjeh na ovim takmičenjima", rekao je Korlet.

Adžić je naglasio da je sponzorski ugovor povezao uspješnu kompaniju koja posluje na moru i vaterpolo kao sport broj jedan u Crnoj Gori.

"Ovakav vid podrške je neophodan za postizanje vrhunskih rezultata u periodu globalne krize kada je teško doći do sponzora, pogotovo do sponzora sa ovako zvučnim imenom. Drago nam je što je Porto Montenegro prepoznao vaterpolo kao sport broj jedan u Crnoj Gori i odlučio da uloži značajna sredstva u naše programe i planove za budući period", istakao je Adžić.

Potpisivanju ugovora prisustvovali su reprezentavci Antonio Petrović , Draško Brguljan i kapiten Nikola Janović.

"Očekuju nas izuzetno teška takmičenja, Svjetsko prvenstvo u Šangaju, EP u Holandiji i Olimpijske igre u Londonu naredne godine. Nadam se da će naša reprezentacija i Porto Montenegro biti pobjednički tim", kazao je Janović.

Bonus video: