Poraz Budve M:tel u Dubrovniku

Budva M:tel poražena od Juga sa 12:8 u prvom meču razigravanja za plasman na fajnl-for Jadranske lige. Drugi meč se igra naredne subote u Budvi
0 komentar(a)
Žanetić, Foto: V. BELOJEVIĆ
Žanetić, Foto: V. BELOJEVIĆ
Ažurirano: 05.03.2011. 18:41h

Ništa novo se nije desilo kada su u pitanju dueli Juga i Budve M:tel - dubrovački tim i dalje prilično lako izlazi na kraj sa Budvanima, pa izuzetak nije bio ni prvi meč razigravanja za plasman na finalni turnir Jadranske lige.

Jug je slavio sa 12:8, pa će naredne subote u Budvi igrati za prolaz na fajnl-for, dok Budva, sa druge strane, ima obavezu da uradi sve da izbori majstoricu. Ali i da konačno sruši tu crnu tradiciju u mečevima sa hrvatskim velikanom...

Snovi tima Veselina Krivokapića da može da napravi iznenađenje u Gružu su trajali svega nešto više od 10 minuta. Tačnije, sve do onog trenutka kada Jug nije mini serijom od dva gola došao na plus tri na kraju druge četvrtine (7:4).

Nakon toga je krenuo pad, a domaćin je početkom treće dionice došao i do ogromnih 9:4. Jug je rekordnu prednost imao sredinom posljednjeg dijela igre (12:5), a Marko Bašić, Vjekoslav Pasković iz peterca i Ivan Žanetić su do kraja meča samo ublažili poraz tima iz crnogorske metropole turizma.

Dubrovnik - Bazen u Gružu. Gledalaca: 400. Sudije: Brala (Hrvatska), A. Adžić (Crna Gora). Igrač više: Jug 8 (4), Budva M:tel 6 (4). Peterci: Jug 2 (2), Budva M:tel 1 (1).

Jug: Nižić, Vranješ, Sutić 1, S. Sukno 2, Joković 2 (1), Seman 1, Marković, Bušlje 1, I. Sukno 1, Dobud 1, Drobac, Obradović 1, Macan, Ivanković 2.

Budva M:tel: Šefik, Petrović, Bašić 2, Danilović, Ljubanović, Tičić 1, Pejaković, Pasković 2 (1), Brguljan, Žanetić 2, Trbojević 1, Jokić, Lazović, Bojd.