Pobjeda, pa juriš na Jug

Budvani u razigravanju da se sastanu najvjerovatnije sa Jugom, trećeplasiranom ekipom regionalnog takmičenja, pa je meč u Šibeniku za tim Veselina Krivokapića lišen bilo kakvog rezultatskog značaja
55 pregleda 0 komentar(a)
Vjekoslav Pasković, Foto: Zoran Đurić
Vjekoslav Pasković, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 25.02.2011. 17:23h

Ako se ne dogodi neka velika senzacija, pa Jadran u posljednjem kolu izgubi u Kopru ili Primorac od Medvešćaka u Zagrebu, Budva M:tel će nokaut fazu Jadranske lige da dočeka sa šeste pozicije.

To znači da će Budvani u razigravanju da se sastanu najvjerovatnije sa Jugom, trećeplasiranom ekipom regionalnog takmičenja, pa je meč u Šibeniku za tim Veselina Krivokapića lišen bilo kakvog rezultatskog značaja. Ipak, to ne znači da tim iz crnogorske metropole turizma ide u Šibenik bez motiva.

- Bez obzira što smo gotovo sigurno šestoplasirani, idemo u Šibenik da odigramo dobro i pobijedimo. Sigurno da je kvalitet na našoj strani, a ovaj meč može da nam posluži kao dobra priprema za mečeve koji nas očekuju u narednom periodu, prije svih, za duel sa Jadranom u Evroligi - rekao je Vjekoslav Pasković.

Budvani će u Crnici igrati bez Denisa Šefika, Petra Trbojevića i Ivana Žanetića (sva trojica su van tima zbog prehlade), kao i Džastina Bojda, koji ima obaveze sa reprezentacijom Kanade.

- Tačno je da nismo kompletni, ali nećemo dozvoliti nikakvo iznenađenje u Šibeniku. Želimo da trijumfom završimo regularni dio Jadranske lige - kazao je crnogorski reprezentativac.

Kataro ovogodišnji nastup u regionalnom takmičenju završava gostovanjem u Splitu ekipi Mornara.

Raspored 13. kola - subota

Kopar - Jadran HN 16.00

Mornar - Kataro 17.00

Šibenik - Budva M:tel 18.00

Medvešćak - Primorac 18.00

Jadran ST - Mladost 18.30

POŠK - Jug 20.00

Slobodno je Primorje.

Bonus video: