Jadran maksimalno protiv fenjeraša

Ne samo zbog stanja na tabeli nego i zbog realnih kvaliteta, Jadran je apsolutni favorit protiv jedinog slovenačkog predstavnika u ligi.
69 pregleda 0 komentar(a)
Šćepanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Šćepanović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 25.02.2011. 15:40h

U posljednjem kolu ligaškog dijela Triglav Jadranske lige vaterpolisti Jadrana sjutra (16 časova) gostuju ekipi Kopra. Sa četiri pobjede i sedam poraza, Slovenci su trenutno osmi na tabeli regionalnog takmičenja, dok ekipa sa Škvera ima sedam pobjeda i po dva remija i poraza, i zauzima petu poziciju.

Međutim, ne samo zbog stanja na tabeli nego i zbog realnih kvaliteta, Jadran je apsolutni favorit protiv jedinog slovenačkog predstavnika u ligi.

„Svakako da smo favoriti, ali bez obzira na to u meč ulazimo maksimalno ozbiljno i sa željom da odigramo što bolje. U prvom redu bodovi su nam potrebni za ostvarivanje što bolje pozicije na tabeli pred početak doigravanja, a osim toga dobra igra nam je neophodna zbog što bolje pripreme i podizanja forme pred predstojeće mečeve i doigravanja u regionalnom takmičenju i Evroligi. S toga je sigurno da ćemo i na ovom meču sa Koprom pružiti svoj maksimum i igrati vrlo skoncentrisano kako ne bi bilo eventualnih iznenađenja, ali i kako bi se što bolje pripremili za gostovanje Budvi (9. mart, meč u Evroligi) i dvomeč četvrtfinala Jadranske lige - kazao je golman Jadrana, Miloš Šćepanović.

Bonus video: