Koncentracija vodi do uspjeha

Važno je da u susretu sa splitskim sastavom ispoljimo maksimalnu koncentraciju koja obezbjeđuje siguran trijumf - istakao je Dragan Drašković.
0 komentar(a)
primorac, Foto: Arhiva "Vijesti"
primorac, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 18.02.2011. 14:02h

Vaterpolisti Primorca u preostala dva kola regularnog dijela Jadranske lige imaju zadatak da očuvaju trenutnu poziciju na tabeli koja obezbjeđuje bolju startnu poziciju u nastavku regionalnog, a samim tim i u nacionalnom šampionatu.

Kotorane bi, shodno kvalitetu narednih protivnika, poteškoće u ostvarivanju pobjeda trebale da zaobiđu, međutim, krajnja koncentracija jedino osigurava uspjeh. Sjutrašnji susret sa Jadranom iz Splita, stoga, zahtijeva ozbiljnost u bazenu kako bi se opravdala uloga favorita.

Zbog bolesti i povreda dijela standardne postave, prilika će ponovo biti ukazana mlađim snagama koje, dokazuju minuli sureti, pravdaju epitet najbolje vaterpolo škole u zemlji.

- Imamo obavezu da zadržimo trenutnu poziciju na tabeli kojom se, u značajnoj mjeri, približavamo željenom rezultatu u regionalnom takmičenju. Svakako da smo favoriti u naredna dva meča, ali tu ulogu moramo da potvrdimo i u bazenu. Važno je da u susretu sa splitskim sastavom ispoljimo maksimalnu koncentraciju koja obezbjeđuje siguran trijumf. Vjerujem u podršku navijača koji, bez obzira na probleme koji nas prate, iskazuju veliku podršku klubu - istakao je Dragan Drašković.

Bonus video: