Kataro namučio Budvane

Budvani su na kraju, u meču u kojem je trener Veselin Krivokapić odmorio nekoliko igrača, slavili sa 9:7.
63 pregleda 0 komentar(a)
Budva - Kataro_1, Foto: V. BELOJEVIĆ
Budva - Kataro_1, Foto: V. BELOJEVIĆ
Ažurirano: 05.02.2011. 21:42h

Budva m:tel je odlučila da malo kalkuliše u meču sa Katarom i to se na kraju pokazalo kao pun pogodak, iako je kotorski sastav do samog kraja držao priključak.

Budvani su na kraju, u meču u kojem je trener Veselin Krivokapić odmorio nekoliko igrača, slavili sa 9:7. Nakon što je Kataro smanjio na 8:7, Nikola Vukčević je u napadu sa igračem više otklonio sve dileme.

Budvani su dobro otvorili meč, a u drugoj četvrtini su napravili prvi pravi bijeg (vodili sa 4:1). Međutim, Kataro je do kraja te dionice došao do podnošljivog minusa (3:4).

Nakon 7:5 na kraju treće četvrtine, Darko Brguljan je otvorio posljednji period, a sve što su Kotorani uradili do kraja je da tri minuta prije kraja smanje na 8:7 (pogodili Dončić i Buđen). Tačku na utakmicu je stavio Vukčević...

Budva m:tel - Kataro 9:7 (2:1, 2:2, 3:2, 2:2)

Bazen - „Dragan Trifunović”. Gledalaca: 300. Sudije: Ivanovski, Obradović (Herceg Novi). Igrač više: Budva M:tel 8 (3), Kataro 6 (3). Peterci: Budva 1 (1).

Budva M:tel: Lazović, Petković, Vukmirović, Danilović 1, Ljubanović, Tičić, Pejaković, Pasković 1, Vukčević 3, Kovačević, Miković, Radunović, Brguljan 4 (1), Bojd.

Kataro: Krivokapić, Pasković, Vico, Živković, Biter, Bjelobrković, Božović, Cankar, Bebić, Paunović 1, Dončić 4, Drašković, Pavlović, Buđen 2.

Bonus video: