Imenjak bez šanse

Novljani su u sjutrašnjem duelu apsolutni favoriti protiv mlade ekipe iz Splita, koju su već jednom u ovoj sezoni ubjedljivo savladali.
0 komentar(a)
Ažurirano: 04.02.2011. 23:06h

Jadran u okviru desetog kola Triglav jadranske vaterpolo lige dočekuje svoga imenjaka iz Splita. Novljani su u sjutrašnjem duelu apsolutni favoriti protiv mlade ekipe iz Splita, koju su već jednom u ovoj sezoni ubjedljivo savladali.

- Sa njima smo već igrali ove sezone na pripremnom turniru u Sarajevu gdje smo ih pobijedili rezultatom 15:4, i sigurno da smo kvalitetom ispred njih. Tako da su svi svjesni da smo apsolutni favoriti u večerašnjem meču. Međutim, to treba dokazati i u bazenu, pa je sigurno da ćemo i ovaj meč početi veoma ozbiljno i bez ikakvih kalkulacija. Naravno, ukoliko bude sve prema očekivanjima i večeras će više minutaže i šansu da se nametnu dobiti mlađi igrači, što je dobro da se nosioci igre malo rasterete, jer nam je to četvrta utakmica u deset dana - kazao je prvotimac Jadrana Đorđe Filipović. U Jadranu ni u ovom meču u sastavu neće biti ljevorukog Damira Crepulje, koji se oporavlja od upale pluća.

Utakmica u Institutu Igalo počinje u 18 časova, a sude arbitri iz Kotora Avramović i Kontić.

Bonus video: