Lider pokazao moć

Domaćin je na kraju slavio sa 12:9, došao do osme pobjede u prvenstvu, iako je meč bio otvoren sve do finiša treće četvrtine (tada je mladi Marković pogodio za 7:7).
71 pregleda 0 komentar(a)
Azevedo, Foto: Zoran ĐURIĆ
Azevedo, Foto: Zoran ĐURIĆ
Ažurirano: 29.01.2011. 20:58h

Primorac bez gotovo pola tima (nije bilo Draška Brguljana, Zdravka Radića, Adama Štajnmeca, Antonija Petrovića) i nije mogao da očekuje više od časnog poraza u Rijeci, a trener Ranko Perović na kraju može da bude zadovoljan kako je njegov tim, sa nekoliko mladih igrača, parirao lideru regionalnog takmičenja.

Domaćin je na kraju slavio sa 12:9, došao do osme pobjede u prvenstvu, iako je meč bio otvoren sve do finiša treće četvrtine (tada je mladi Marković pogodio za 7:7). Primorje je krenulo u utakmicu furiozno, bilo je 4:0, ali je Primorac brzo uzvratio - serijom 5:0 je prešao u vođstvo, ali je domaćin sa dva peterca (prvo Ćavi Garsija, potom Danijel Varga) opet imao rezultat koji mu odgovara...

Da je Primorac odigrao dobar meč govori i to da je golman domaćina Car sakupio čak 17 odbrana i da je bio jedan od najboljih pojedinaca u pobjedničkom timu.

Garsija je bio najefikasniji u Primorju sa četiri gola, na drugoj strani je najzapaženiji bio Anđelo Šetka (tri pogotka).

Primorje - Primorac 12:9 (4:1, 2:4, 3:2, 3:2)

Rijeka - Bazen na Kantridi. Gledalaca: 800. Sudije: Periš (Hrvatska); Rakovec (Slovenija). Igrač više: Primorje 10 (3), Primorac 13 (6). Peterci: Primorje 4 (4), Primorac 1 (1).

Primorje: Car (17 odbrana), Glavan 1, Paškvalin 1, Krapić 1, De. Varga 1, Franković, Tiškivski 1, Jelača, Da. Varga 3 (2), Barać, Beltrame, Garsija 4 (2), Brala, Krizman.

Primorac: Krivokapić (šest odbrana), Lučić, Čučković, Marković 2, Trajković 1, Kalaj, Drašković, Azevedo 2 (1), Pavlović, Milošević, Murišić, Šetka 3, Milić 1, Gopčević.

Bonus video: