Spaić: Pripreme su odlične, bićemo spremni za Svjetsko prvenstvo

Od ponedjeljka do četvrtka će "ajkule" u Bečeju trenirati sa Francuskom, a onda putuju za Njemačku na međunarodni turnir
655 pregleda 0 komentar(a)
Vladan Spaić
Vladan Spaić

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore punom parom radi na bazenu na Škveru u Herceg Novom, pripremajući se za Svjetsko prvenstvo, a prve ozbiljnije provjere imaće od naredne sedmice.

"Za sada sve protiče kako treba. Na svakom treningu radi se maksimalno ozbiljno, koncentrisano. Slijedi najteži dio priprema, fizički najzahtjevniji. Pripreme su odlične, i vjerujem da ćemo biti spremni za Svjetsko prvenstvo. I naravno da budemo svi zdravi pred start takmičenja u Južnoj Koreji", poručio je nakon jutarnjeg treninga Vladan Spaić.

Od ponedjeljka do četvrtka će "ajkule" u Bečeju trenirati sa Francuskom, a onda putuju za Njemačku na međunarodni turnir.

U petak 21. juna igraće sa Italijom (16.15 sati), dan kasnije sa Grčkom (17.45), a u nedjelju 23. je rival Njemačka (12:45).

"Taj turnir će nam jako dobro doći da se što bolje adaptiramo na nova pravila. Ne igramo Svjetsku ligu tako da će nam taj turnir u Njemačkoj dobro poslužiti na uigravanju ekipe i prilagođavanju novim pravilima. Što se tiče Svjetskog prvenstva, najvažnije je da gledamo samo sebe, da pružimo maksimum u svim mečevima, da odigramo borbeno, motivisano... Idemo na pobjedu u svakom duelu bez obzira radilo se o Srbiji ili Južnoj Koreji. Siguran sam da ćemo ozbiljno pristupiti svakoj utakmici, da će svi igrači dati sve od sebe, pa ćemo vidjeti šta će nam to na kraju donijeti", istakao je Spaić koji je zadovoljan svojom formom.

"Na kraju sezone sam se dosta ispraznio fizički, bilo je jako naporno, ali sada sam već napunio baterije, odlično se osjećam i biću maksimalno spreman za SP".