Crepulja: Mogli smo da uradimo i mnogo više

Primorac objektivno ima tim koji ne smije da brine za opstanak, a sada je te iste brige i prebrinuo
78 pregleda 0 komentar(a)
Damir Crepulja, Foto: Savo Prelević
Damir Crepulja, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 12.03.2018. 11:15h

Primorac se ove sezone suočio sa ogromnim problemom pred start regionalne A1 lige zbog nemogućnosti da trenira i igra utakmice na svom bazenu u Kotoru.

I čini se da je to što je kotorski tim sve domaće mečeve morao da igra u Budvi i doprinijelo da "operacija opstanak" visi u vazduhu sve do dva kola prije kraja regularnog dijela.

Primorac objektivno ima tim koji ne smije da brine za opstanak, a sada je te iste brige i prebrinuo - subotnjim trijumfom nad Primorjem kod kuće (13:11) tim Petra Vica je otklonio sve dileme, pa će i naredne sezone biti dio elitnog ranga.

"Imamo veoma napornu sezonu, a mislim da smo najviše istrošeni - psihički. Ovo je dosta mlada ekipa, ima i mnogo novih igrača, ali žalim jer mislim da smo ove sezone mogli mnogo više u A1 ligi", rekao je iskusni Damir Crepulja, jedan od najzaslužnijih za mali uspjeh Primorca.

Mali uspjeh - zato što velikan kakav je Primorac ne bi smio da misli o opstanku, ambicije moraju da budu veće (ako ne borba za trofej, onda makar bitka za fajnl-for) i razlozi ne leže samo u činjenici da kotorski gigant ne igra na bazenu "Nikša Bućin"...

"Ove sezone smo zbog poznatih okolnosti oko bazena i odlaska u Budvu imali dosta problema. Nije lako izdržati putovanja na treninge po dva puta dnevno i na same utakmice, bez obzira na to da li ste domaćin ili ne", istakao je Crepulja i dodao:

"Mnogi su nas otpisali u prvom dijelu sezone, ali smo vjerovali u svoje mogućnosti. Lično, uvijek želim da idem na vrh i da osvajam trofeje, znam dobro kako se to radi i probaćemo da to učinimo u crnogorskom prvenstvu", kazao je ljevoruki napadač.

Meč sa Primorjem je u svakom smislu bio ključan.

"Imali smo ogroman pritisak, ali smo našli snagu da izguramo utakmicu i ispunimo najveći cilj ove sezone, a to je opstanak. Sada smo mirni i učinićemo sve da se najbolje pripremimo za domaći šampionat - zaključio je nekadašnji prvak Evrope s kotorskim klubom", zaključio je Crepulja.

Bonus video: