Vlado Gojković ostaje selektor, UO jednoglasno odbio ponuđenu ostavku

"Selektoru je dato povjerenje i zadatak da sa reprezentacijom ostvari plasman na Olimpijske igre kroz predstojeća takmičenja (Evropsko prvenstvo ili kvalifikacioni turnir za OI)", navodi se u saopštenju
2884 pregleda 1 komentar(a)
Vladimir Gojković, Foto: Filip Roganović
Vladimir Gojković, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 19.09.2019. 15:51h

Vladimir Gojković ponudio je ostavku na mjesto selektora vaterpolo reprezentacije Crne Gore, ali je Upravni odbor na današnjoj sjednici ostavku odbio - jednoglasno.

U saopštenju VPSCG se navodi da je "Upravni odbor VPSCG jednoglasno odbio ponuđenu ostavku selektora Vladimira Gojkovića, nakon detaljne analize ovogodišnjih nastupa kao i sagledavanja ukupno ostvarenog u prethodnim godinama uvažavajući sve okolnosti u kojima funkcioniše vaterpolo sport u Crnoj Gori".

"Selektoru je dato povjerenje i zadatak da sa reprezentacijom ostvari plasman na Olimpijske igre kroz predstojeća takmičenja (Evropsko prvenstvo ili kvalifikacioni turnir za OI)", navodi se u saopštenju.

Vaterpolisti Crne Gore razočarali su na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Koreji, osvojivši deseto mjesto.

UO VPSCG posebno je istakao i pohvalio "!nastup naše U15 reprezentacije koja je osvojila srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu", navodi se u saopštenju.

Bonus video: